foto’s Fred Heijnen

 

 

 

 

 

5 november 2021 – We zijn begonnen!

Na een periode waarin het als gevolg van corona niet mogelijk was, hebben we op vrijdagavond 5 november jl. weer een mooi concert kunnen organiseren. Dit concert werd verzorgd door Camilla Blue. Samen met gitarist Coos van de Klundert speelde ze muziek van haar eerste album Blue en van haar nieuwe album Yellow, dat in 2022 uitkomt.
Het zijn autobiografische liedjes die zweven tussen licht en donker. Elk nummer schetst zijn eigen wereld. Camilla heeft zich laten inspireren door grootheden als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone. De concerten zijn een symbiose tussen muziek en kunst.

Camilla Blue bracht in 2018 haar eerste album ‘Blue’ uit. Haar eerste single ‘Don’t turn on the lights’ haalde meer dan 50.000 streams op Spotify. Volgens de makers van het tv-programma NPO1-Vrije Geluiden is ze ‘uniek en oprecht’. Ze speelde tijdens die uitzending twee nummers en verscheen live op het podium in TivoliVredenburg in Utrecht.
Na de release speelde ze onder andere op het hoofdpodium van ‘Jazz in Duketown’ een festival in ‘s-Hertogenbosch en was ze te horen in diverse programma’s van de Nationale Radio. Ook heeft Camilla Blue een kleine tournee door Frankrijk gehad en speelde ze op ESNS Penguin Showcases 2020.

Camilla Blue is ambassadeur van Pleegzorg Nederland, Stichting Oosterpoort en Pleegzorg Amsterdam ‘Spirit’ 2020/2021.

De opbrengst van deze avond was, zoals steeds, bestemd voor werkzaamheden voor het behoud van de Dorpskerk van Westmaas.

Bestel uw kaarten HIER.